CONTACTA AMB NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Full 1
ART & DANCE
QUI SOM?

CONEIX ART & DANCE

ESTUDI DE DANSA BEL GONZÁLEZ

Art&Dance Estudi de dansa Bel González obre les portes el 16/09/2013, enguany fa 10 anys que estem al vostre costat, treballant amb esforç, respecte, constància i perseverança per garantir un ensenyament de qualitat, productiu, en un entorn pedagògic positiu i amb tot l’amor que la dansa requereix. La nostra escola està oberta a tothom que es vulgui apropar a la dansa i gaudir dels seus beneficis, sense importar ni l’edat ni el nivell. Creiem que la dansa és una activitat per compartir, per gaudir-ne, i sentir-te millor. El nostre equip treballa des de la passió i el respecte per la dansa, intentant traslladar-ho als nostres alumnes classe a classe, fent dels errors oportunitats de millora i comprensió per créixer. Treballant sempre amb actitud positiva, creiem fermament que és l’opció més sana i productiva.

Art&Dance és un estudi multidisciplinari on pots trobar un gran ventall de disciplines a diversos nivells com Modern-Jazz, Dansa Contemporània, Dansa Urbana, Claqué, Pilates Matwork, Fitness, Clàssic Fit, Fisiotècnica, Progressing Ballet Technique, entre altres… amb un eix principal i molt important: la Dansa Clàssica (Ballet), la base tècnica molt important per a qualsevol tipus de dansa.

L’estudi de dansa està format per un equip de professionals formats i titulats en dansa amb capacitats i competències optimes per dur a terme la pedagogia de la dansa a tots nivells.

Si el que vols és ballar, aquesta és l’escola que estàs buscant! Vine informa’t i visita les nostres instal·lacions